Ako možemo mi, možeš i ti: Prijavi se za triatlon takmičenje na Plavnici

Ako možemo mi, možeš i ti: Prijavi se za triatlon takmičenje na Plavnici

“Ako možemo mi, možeš i ti”, tablu sa tom porukom ovih dana možete da vidite na trim stazi na Ćemovskom i u Tološkoj šumi.

Table sa posterom su postavili članovi Triatlon kluba Podgorica, koji je počeo pripreme za ovogodišnju sezonu takmičenja.

Od danas, možete da natrčite na ovakvu tablu sa našim posterom u Tološkoj i Ćemovskoj šumi. Pokreni se, jer lijenost umara!

Posted by Triatlon Klub Podgorica on Wednesday, April 29, 2015

 

U Crnoj Gori će, kako je najavljeno, biti održana tri triatlon takmičenja – u junu u Podgorici, u avgustu u Nikšiću i u septembru u Kotoru.

Na stranici Triatlon saveza Crne Gore je objavljen poziv za prijave na podgoričko takmičenje, koje će, kao i lani, biti održano na Plavnici.

Triatlon savez Crne Gore objavio je i plan treninga za one koji tek počinju da se bave tim sportom, te plan treninga za ambicioznije takmičare.

Triatlon je kombinacija tri sportske discipline – biciklizma, plivanja i trčanja.

Kako treniraju podgorički triatlonci u gradu koji nema zatvoreni bazen, ni valjanu atletsku stazu, pročitajte u priči sa njihovog treninga na trim stazi, na Ćemovskom polju.

Iskustva iz prve ruke o tome kako je počeo da se bavi tim sportom, kako izgledaju njegovi treninzi… pročitajte na blogu Igora Majera, koji je ovih dana završio i svoju prvu olimpijsku distancu, na triatlon takmičenju na Korčuli, u Hrvatskoj.

I na kraju, kako poručuju iz Triatlon kluba Podgorica, ostaje nam samo jedno – da se pokrenemo, “jer lijenost umara”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.