Natjerao mladića da istovareno smeće vrati na kamion i odveze na deponiju

Natjerao mladića da istovareno smeće vrati na kamion i odveze na deponiju

“Ovako izgleda otprilike pripadnik polusvijeta kojeg sam danas uhitio na Ćemovskom polju blizu našeg aerodroma, dok je istovarao svakakvoga gadluka.Opravdanje mu je bilo: NISAM IMA’ ĐE? Eto ga sad vraća sve nazad na kamion i vozi na deponiju, za koju, kako kaže, on ne zna da postoji”, status je Zlatka Vujotića iz Podgorice na Facebooku koji je Vujotić objavio juče pošto je nedaleko od sportskog aeodroma “Špiro Mugoša” bio svjedok nelegalnog odlaganja otpada.

Nakon što je ugledao mladića kako iz kamiona istovara otpad, Vujotić ga je natjerao da istovareno smeće vrati na kamion i odveze na deponiju, za koju mladić, kako kaže Vujotić, nije znao da postoji.

Zlatko Vujotić

Jutros je na Ćemovskom, u dijelu šume pored stadiona Mladosti, snimljeno vozilo registarskih oznaka PGCN653, čiji su vozač i dva putnika na prikolicu natovarili ošegano stablo.

358674

Građani vrlo često bilježe slične radnje, ali nadležne institucije dosad nisu preduzele ozbiljne mjere kako bi spriječili nelegalnu sječu i pravljenje divljih deponija.

Izvor: Vijesti.me

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.