Sa radom počinje Airways Montenegro: Škola za pilote na Ćemovskom

Sa radom počinje Airways Montenegro: Škola za pilote na Ćemovskom

Na sportskom aerodromu na Ćemovskom polju, 22. septembra sa radom počinje kompanija Airways Montenegro DOO u sklopu kojeg je osnovan centar za obuku i edukaciju.

Na taj način Airways Aviation grupa koja posluje u Ujedinjenom Kraljevstvu i Australiji svoju mrežu poslovanja širi i na Crnu Goru osnivanjem kćerke-firme.

“Jedinstven na Balkanu, centar nudi obuke kako za strane, tako i za domaće polaznike u izuzetno povoljnim vremenskim uslovima nudeći teorijska i praktična znanja upravljanja helikopterima i avionima”, navodi se u saopštenju kompanije.

Airways MNE

Osim što je otvaranje kompanije Airways Montenegro i centra za obuku (prvog takve vrste na ovim prostorima) od velikog edukativnog značaja za domaće stanovništvo, ono je dalja šansa za širenje turističkih potencijala Crne Gore i njeno pozicioniranje na mapi elitne turističke destinacije.

Sportski aeorodrom

“Tome u prilog ide i poslovanje agencije Discover Montenegro koja je povezana sa korištenjem helikoptera i objekata Airways Aviation grupe, a koja nudi klijentima širok dijapazon helikopterskih usluga – panoramskih letova do luksuznih avantura u istraživanju Crne Gore kao destinacije”, kazali su kompaniji Airways Montenegro.

Svečano otvaranje zakazano je za 18.00 sati.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.