Noću neko krade i ruši napravljeno na trim-stazi

Noću neko krade i ruši napravljeno na trim-stazi

Jovan Marković, direktor “Uzora”, firme koja rekonstruiše trim-stazu na Ćemovskom polju, prijavio je juče policiji krađu građevinskog materijala.

On je pojasnio da su lopovi odnijeli betonske ivičnjake, ali i da neko noću ruši sve što se danju sagradi.

“Imamo dva radnika koja svakog dana rade, ali ne znam kada ćemo završiti ako se ovako nastavi – da mi danju radimo, a neko da noću ruši”, kazao je Marković juče “Vijestima”, dodavši da na gradilištu nema stražara.

Radovi na Ćemovskom polju trebalo je da počnu sredinom spetembra, kako bi trim-staza bila završena do 5. oktobra.

Direktorica  “Zelenila” Radmila Vujošević juče nije odgovarala na telefonske pozive “Vijesti”,  a ranije je saopštila da će radovi napokon da počnu 29. septembra i da budu završeni sredinom oktobra.

Reporteri “Vijesti” juče su vidjeli dva radnika kako postavljaju betonske ivičnjake na Ćemovskom polju, a sudeći po dinamici radova nova trim-staza mogla bi da bude završena krajem mjeseca.

Iz NVO “Ćemovsko polje” ranije je saopšteno da rekonstrukcija trim-staze podrazumijeva snimanje terena, mašinsko čišćenje i skidanje površinskog sloja zemlje, nabavku i nasipanje tamponskog šljunku i pijeska, kao i montažu betonskih ivičnjaka. Iz “Zelenila” je ranije saopšteno da je za rekonstrukciju izdvojeno 11.000 eura.

Izvor: Vijesti/I.Č.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.